Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Betaalmethoden

Je kunt op dewinkelvannijntje.nl op verschillende manieren betalen

iDEAL
Kosten : Gratis

Tijdens het bestelproces word je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven. Kies je voor iDeal, dan betaal je veilig en makkelijk via je eigen bank. Deze betaalmethode wordt ondersteunt door bijna alle Nerlandse banken. Betalen met iDeal is snel, makkelijk en vooral veilig.

Paypal
Kosten : € 0,25 + 3,4%

Klanten met een PayPal rekening kunnen nu heel gemakkelijk en veilig betalingen verrichten. Na betaling ontvangen wij direct uw order en kunnen deze direct verwerken.

Creditcard
Kosten : € 0,25+2,8%

Je kunt je betaalgegevens bij je bestelling invullen en gebruik maken van een geldige creditcard of betaalpas (VISA of MasterCard). Het betreffende bedrag wordt onmiddellijk gereserveerd op je creditcard/betaalpas en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. MTD Retail BV behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de creditcard/betaalpas te controleren, alsook de kredietlimiet in relatie tot het bestelbedrag en of de adresgegevens van de koper juist zijn. Op grond van deze controles kunnen we een bestelling weigeren.

Onze betaalgegevens
Rekeninghouder: MTD Retail BV
IBAN: NL28INGB 000 774 3123
BIC: INGBNL2A