Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, MTD Retail BV, handelsnaam: de winkel van nijntje, KvK-nummer: 34198645, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons te zoeken via [email protected] of per post: MTD Retail BV, Scheldestraat 61, 1078 GH Amsterdam (NL). Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen diverse (nijntje) producten. Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit: knuffels, boeken, speelgoed, servies, haaraccessoires, (kamer)decoratie, tassen, kaarten en kleding.

Artikel 2 – Registratie
U dient zich te registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dient u naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens goed; zie ook ons Privacy Statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

Artikel 3 – Betalingen
De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. U kunt in onze webshop betalen met iDeal of creditcard. Indien u met enige betaling in gebreke bent, is de winkel van nijntje gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

Artikel 4 – Leveringen / Click & Collect
Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. GLS (of een gelijkwaardige pakketdienst) verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden / klaar te maken voor afhalen in de winkel. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan op de hoogte. 

Wanneer u bij ons een bestelling heeft voldaan en gekozen heeft voor afhalen in de winkel, dan heeft u maximaal 4 weken de tijd om de order op te komen halen. Anders crediteren wij het bedrag. Een order ophalen in onze winkel kan alleen op de Scheldestraat 61 te Amsterdam.

Artikel 5 – Retour
U mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen (het product moet ongebruikt zijn). Dit kunt u doen door een email te sturen naar [email protected]. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Komen alle artikelen van uw bestelling retour? Dan crediteren we ook de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en openen voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden.

In het geval van breuk of manco (aantal ontvangen stuks is minder dan op de pakbon) sturen wij u zo snel mogelijk de betreffende artikelen toe, uiteraard zonder verzendkosten. Wanneer u na het in gebruik nemen van het product nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg zoeken naar een passende oplossing.

Retouradres: 
de winkel van nijntje
t.a.v. afdeling retouren
Scheldestraat 61
1078 GH Amsterdam

Artikel 6 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 7 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 8 – Klachtenregeling
Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. U kunt uw klacht per mail sturen (zo snel en zo volledig mogelijk omschreven) naar [email protected]. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen, uiterlijk binnen 3 werkdagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 9 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.