Levertijd en bezorging

Levertijd

Je bestelling wordt direct verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een e-mailbericht, zodra de bestelling wordt verzonden. Het pakket wordt binnen 2-5 werkdagen bij je thuis geleverd, of op een alternatief adres. Indien een product niet voorradig is en de levering van jouw bestelling iets langer kan duren, zullen wij contact met je opnemen.

GLS en Post NL verzorgen voor ons de bezorging van de pakketten.

Niet thuis

In geval van pakketverzending via GLS:
Indien u niet thuis bent, proberen we het pakketje bij uw buren af te leveren. U ontvangt dan een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop het huisnummer van de buren waar uw pakketje is afgeleverd.
Als het niet gelukt is het pakketje bij de buren af te leveren, dan ontvangt u ook een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop een telefoonnummer dat u kunt bellen.
Tijdens dit gesprek wordt met u afgesproken hoe u de 2e aanbieding zou wensen. Dit kan een aflevering zijn op een ander afleveradres zijn (bijvoorbeeld uw werkadres) of aflevering op een locatie bij u in de buurt, waar u vervolgens zelf uw pakketje kunt ophalen.
Aan deze extra aanbieding zijn geen kosten verbonden.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, hanteren wij een vast tarief van € 5,95 inclusief BTW. Bij een bestelling vanaf € 35,- inclusief BTW worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land. De winkel van nijntje behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door GLS, Post NL of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.