Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland

Welkom in "de winkel van nijntje"

Vertrouwd bezorgd

De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans.

Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit: knuffels, boekjes, speelgoed, servies, spullen voor de kinderkamer, schoolartikelen, haaraccessoires, tassen, kaarten en exclusieve baby- en kinderkleding.

Bedrijfsnaam: Caresse Retail BV
Handelsnaam: de winkel van nijntje
K.v.K. nummer: 34198645

Naast de online winkel, zijn er ook 2 vestigingen van de winkel van nijntje: in Amsterdam en Maastricht.

Verzending

Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Wij sturen u dan een bevestiging per e-mail.

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. U ontvangt een e-mailbericht zodra uw pakket wordt verzonden.

DPD en GLS verzorgen voor ons binnen Nederland de bezorging van de pakketten en levert deze binnen 1-2 dagen bij u af.

Afhankelijk van het gewicht / volume van uw bestelling wordt deze via GLS of via DPD verzonden. GLS verzorgt de pakketten tot 5 kilo. DPD verzorgt de pakketten boven de 5 kilo.

Niet thuis

In geval van pakketverzending via GLS:
Indien u niet thuis bent, proberen we het pakketje bij uw buren af te leveren. U ontvangt dan een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop het huisnummer van de buren waar uw pakketje is afgeleverd.
Als het niet gelukt is het pakketje bij de buren af te leveren, dan ontvangt u ook een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop een telefoonnummer dat u kunt bellen.
Tijdens dit gesprek wordt met u afgesproken hoe u de 2e aanbieding zou wensen. Dit kan een aflevering zijn op een ander afleveradres zijn (bijvoorbeeld uw werkadres) of aflevering op een locatie bij u in de buurt, waar u vervolgens zelf uw pakketje kunt ophalen.
Aan deze extra aanbieding zijn geen kosten verbonden.

In geval van pakketverzending via DPD:
Indien u niet thuis bent, proberen we het pakketje bij uw buren af te leveren. U ontvangt dan een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop het huisnummer van de buren waar uw pakketje is afgeleverd.
Als het niet gelukt is het pakketje bij de buren af te leveren, dan ontvangt u ook een “niet thuis bericht” in uw brievenbus, met daarop het bericht dat het pakketje de volgende dag opnieuw bij u wordt aangeboden.
Als het de volgende dag wederom niet lukt het pakketje bij u af te leveren, dan ontvangt u een “niet thuis bericht” met daarop een telefoonnummer dat u kunt bellen voor een nieuwe afleverafspraak.
Aan deze extra aanbiedingen zijn geen kosten verbonden.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden bezorgd op een door u opgegeven adres in Nederland. Wij hanteren een vast tarief van € 4,95 inclusief BTW.

Bij een bestelling vanaf € 35,- inclusief BTW worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Onder rembours

Wilt u pas bij aflevering van uw pakketje betalen, dan kan dit middels een onder rembours verzending. De extra kosten, naast de reguliere verzendkosten, bedragen Eur 15,-- per pakket. U dient in dit geval aan de deur contant en precies gepast te betalen.