Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

nijntje en nina handpoppenset

nijntje en nina handpoppenset

nijntje en nina handpoppenset

€ 12,95 Incl. btw

Voorlezen wordt nog leuker en interactiever met de nijntje en nina handpoppen. Deze set bestaat uit één nijntje handpop en één nina handpop. De opbrengst van de verkoop gaat naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is de meest voorkomende erfelijke bloedziek

Lees meer
Categorieën: speelgoed
  • levering binnen 2-5 werkdagen
  • neem contact met ons op als u vragen heeft
  • inpakken in uniek nijntje inpakpapier
  • gratis verzending vanaf 35 euro binnen nederland

Voorlezen wordt nog leuker en interactiever met de nijntje en nina handpoppen. Deze set bestaat uit één nijntje handpop en één nina handpop. De opbrengst van de verkoop gaat naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is de meest voorkomende erfelijke bloedziekte ter wereld. Het gaat gepaard met hevige pijnaanvallen. Zonder behandeling wordt 75% van de kinderen niet ouder dan 5 jaar. Toch is deze ziekte bij veel mensen onbekend. Daarom is nijntje ambassadeur van het Sikkelcelfonds geworden, met als doel meer aandacht voor deze ziekte te krijgen en geld op te halen voor onderzoek naar de behandeling ervan. Want sikkelcelziekte is te pijnlijk om niet te kennen.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Gratis verzending

vanaf € 35,- binnen Nederland

cadeautje

bij besteding van €25 of meer

Cadeauservice

inpakken met uniek Nijntje cadeaupapier

Bezoek onze winkel in Amsterdam

locatie