Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Joep-in-het-verkeer spel

Joep-in-het-verkeer spel

€ 24,95 Incl. btw

Het Dick Bruna ‘Joep in het verkeer spel’ is een bordspel dat met twee tot vier kinderen gespeeld kan worden. Bij dit spel leren kinderen op een speelse wijze waar ze moeten lopen en hoe ze moeten oversteken. Bij het lopen op de stoep loop je aan de kant

Lees meer
Categorieën: spel , tafelen
  • levering binnen 2-5 werkdagen
  • neem contact met ons op als u vragen heeft
  • inpakken in uniek nijntje inpakpapier
  • gratis verzending vanaf 35 euro binnen nederland

Het Dick Bruna ‘Joep in het verkeer spel’ is een bordspel dat met twee tot vier kinderen gespeeld kan worden. Bij dit spel leren kinderen op een speelse wijze waar ze moeten lopen en hoe ze moeten oversteken. Bij het lopen op de stoep loop je aan de kant van de huizen en stop je bij de hoek of de stoeprand. Bij het oversteken kijk je links, rechts, links (of: naar de ene kant, naar de andere kant en weer naar de ene kant) en mag  je oversteken wanneer het veilig is. Doel van het spel: Je bent thuis en wilt graag buiten spelen. Onderweg naar de speelplek moet je de drukke straat oversteken en kom je soms obstakels tegen op de stoep. Let bij de drukke straat goed op de auto’s en kijk wanneer je veilig over kunt steken. Na het spelen loop je terug naar huis waarbij je de straat nogmaals oversteekt. Elke speler heeft een eigen kleur huis en speelplek.

Specificaties

minimum leeftijd:4 jaar
aantal spelers: 2 tot 4 spelers
speeltijd (min): 20 minuten
soort spel: educatief / bordspel

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Gratis verzending

vanaf € 35,- binnen Nederland

cadeautje

bij besteding van €25 of meer

Cadeauservice

inpakken met uniek Nijntje cadeaupapier

Bezoek onze winkel in Amsterdam

locatie