Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland

Welkom in "de winkel van nijntje"

DVD: nijntje is jarig

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

DVD: nijntje is jarig

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 12,99

Speciale prijs: € 6,99

Productbeschrijving

Uitnodigingen rondbrengen, taart bakken, dan naar bed en de volgende dag.. is nijntje jarig! Nijntje geeft een feestje voor al haar vriendjes en samen zingen ze het verjaardagsliedje. Oom vliegenier komnt wat later maar brengt een heel bijzonder cadeau mee voor nijntje, een telescoop. Die avond, midzomernacht, slaapt nijntje met haar vriendjes in de tent. Gelukkig maakt snuffie ze wakker zodat ze samen met oom vliegenier en de telescoop naar de sterren kunnen kijken. Wat zijn ze mooi!

Deze DVD bevat een extra lang verhaal: nijntje is jarig. Deze special is opgedeeld in begrijpelijke korte hoofdstukjes van ca. 4 minuten, die door een themaliedjes met elkaar worden verbonden. Ook bevat deze DVD 10 korte verhaaltjes uit de tv-serie en als extra verrassing het lieje 'nijntje is jarig' met een speciaal clipje.

Naar de wereldberoemde boekjes van Dick Bruna
Speelduur: 74 minuten
Nederlands gesproken
In 3D stop-motion animatie

Snel overzicht

Leuke nijntje DVD met een extra lang verhaal: nijntje is jarig, en als verrassing ook het liedje 'nijntje is jarig' met speciale clip.
Op deze DVD geeft nijn een feestje voor al haar vriendjes, samen zingen ze een verjaardagslied! Oom vliegenier komt wat later, maar neemt een heel bijzonder cadeau mee voor nijntje; een telescoop. Die avond, midzomernacht, slaapt nijntje met haar vriendjes buiten in de tent. Gelukkig maakt snuffie ze op tijd wakker, zodat ze samen met oom vliegenier en de telescoop naar de sterren kunnen kijken. Wat zijn ze mooi!

DVD: nijntje is jarig

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.