Vanaf € 35,- gratis verzending binnen Nederland

Welkom in "de winkel van nijntje"

Cadeauservice

De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans.

Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit: knuffels, boekjes, speelgoed, servies, spullen voor de kinderkamer, schoolartikelen, haaraccessoires, tassen, kaarten en exclusieve baby- en kinderkleding.

Bedrijfsnaam: Caresse Retail BV
Handelsnaam:de winkel van nijntje
K.v.K. nummer:34198645

Naast de online winkel, zijn er ook 2 vestigingen van de winkel van nijntje: in Amsterdam en Maastricht.

Cadeauservice

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling in te laten pakken in uniek nijntje cadeaupapier. De kosten hiervoor bedragen € 2,-- per bestelling.

U kunt uw bestelling ook cadeau doen. U maakt zelf een keuze uit het assortiment. Wij verpakken uw bestelling in nijntje inpakpapier, en voorzien deze, indien gewenst, van een kaartje met uw persoonlijke boodschap.

U kunt het cadeau bovendien rechtstreeks laten bezorgen aan degene voor wie het bestemd is..

Hoe werkt het

U plaatst uw bestelling, en doorloopt de stappen van de orderafhandeling. U komt bij “verzendwijze” terecht. Hier kunt u aangeven dat u de bestelling als cadeau ingepakt wilt hebben.

U krijgt bovendien de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te laten voegen aan de bestelling. U kunt hier namelijk een persoonlijke boodschap in typen, die door ons op een kaartje wordt geschreven, en meegestuurd wordt met het cadeau.

Bij het afleveradres geeft u het adres op waar het cadeau naar toe moet.

Wat kost het

Wij bieden deze cadeauservice aan voor bedrijven en particulieren voor een toeslag van € 2,-- per bestelling.