Betaling

Je kunt op dewinkelvannijntje.nl op verschillende manieren betalen

iDEAL
Tijdens het bestelproces word je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven.

Creditcard
Je kunt je betaalgegevens bij bestelling invullen en gebruikmaken van een geldige creditcard of betaalpas (met VISA of Mastercardlogo). Het betreffende bedrag wordt onmiddellijk gereserveerd op je creditcard/betaalpas en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. Caresse Retail BV behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de creditcard/betaalpas te controleren, alsook de kredietlimiet in relatie tot het bestelbedrag en of de adresgegevens van de koper juist zijn. Op grond van deze controles kunnen we een bestelling weigeren.

Overschrijven
Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvang je op onze bevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving.

De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor je. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Onze betaalgegevens
Rekeninghouder: de winkel van nijntje
Rekeningnummer: 3844.35.092
Rabobank te Haarlem
IBAN: NL28 RABO 03844 35 092
BIC: RABONL2U